Titel

Het Team

 

 

Eigenaar Hank’s Haircorner. Al 35 jaar ervaring in de wereld van het herenvak. Mijn passie is een mooi, strak en goed geknipt kapsel. Ik combineer graag Old Skool barber technieken met de nieuwste trends. Ik ben dinsdag t/m zaterdag in Druten aanwezig. Woensdag en vrijdagavond ben ik tot 21.00u aanwezig.

HANK

 

Ik ben gespecialiseerd herenkapper, mijn passie is het knippen van trendy heren kapsels. Ook voor het knippen of trimmen van baarden kun je bij mij terecht. Ik werk graag met de speciale 18.21 Man Made herenlijn, de perfecte verzorging en styling voor mannen. Ik geef altijd een goed advies mee hoe jij jouw haar thuis het beste kunt stylen.     

HARM

 

Ik heb 8 jaar ervaring in het kappersvak. Ik werk met veel plezier in beide filialen, waardoor ik er zoveel mogelijk voor de klanten kan zijn. Mijn specialiteiten zijn lang haar behandelingen, opsteken, vlechten, highlighten, kleurtechnieken en knippen. Ook geef ik vlechtworkshops in beide salons.  

ZOWI

 

Ik werk op woensdagochtend, vrijdag en zaterdag in Dreumel. Mijn prioriteit is een luisterend oor te zijn en, met geduld en aandacht voor de klant, het mooiste eindresultaat te behalen. Goede service, een ontspannen sfeer en natuurlijk  een heerlijk kopje koffie/cappuccino of thee zorgen voor een warme en welkome omgeving. Dat is waar ik voor sta!     

winanda 

 Ik werk in beide filialen met veel enthousiasme. Tijd, aandacht en vaktechnische vaardigheden met 25 jaar ervaring, zet ik in, om samen met jou tot een perfecte coupe en kleur te komen. Daarbij geef ik je goed advies om het haar zelf ook gemakkelijk en mooi in model te kunnen krijgen. Goede service, mooi haar, in een ontspannen omgeving is mijn doel.

 

 

 

Ilse

 

Ik neem alle tijd en aandacht voor mijn klanten. Iedereen is uniek, ik help jou met het kiezen van een  kapsel dat bij jou en jouw haar past. Een persoonlijk advies en een goede coupe, die je thuis ook gemakkelijk in model kunt brengen. Ik zet graag net even dat stapje extra, zodat mijn klanten blij en tevreden de salon verlaten. Ik ben op vrijdag en zaterdag in Druten aanwezig.               

SANDRA

 Ik vind kwaliteit van het haar belangrijk, daarom werk ik graag met de Keratine Healing oil producten van L’Anza. Kuurbehandelingen, hoofdhuidmassages en een goed advies voor het mooiste haar, daar ga ik voor! Ik sta in Druten op woensdag en donderdag van 18.00u tot 21.00u. Op vrijdag van 13.00u tot 21.00u. Ik ben dus alle koopavonden aanwezig.

 

TOOS

 

Schoonheidsspecialiste, visagiste. Voor schoonheidsbehandelingen, huidverbetering,make-up en advies kunt u bij mij een afspraak boeken. Ook een combinatie van een kapper-en schoonheidsbehandeling is mogelijk. Voor de metamorfoses, en make-up workshops kunt u naar Jacqueline vragen. 

JACQUELINE