Titel

Het Team

 

Eigenaar Hank’s Haircorner. Al 35 jaar ervaring in de wereld van het heren vak. Mooie strakke lijnen en een goed geknipt/geschoren kapsel. Ik combineer graag ‘old skool’ technieken met de nieuwste trends. Ik ben dinsdag t/m zaterdag in Druten aanwezig.  

HANK

 

Ik ben Herenkapper, mijn passie is het knippen van trendy heren kapsels. Ook voor het knippen of trimmen van baarden kun je bij mij terecht. Ik werk graag met de speciale 18.21 Man Made herenlijn, de perfecte verzorging en styling voor mannen. Ik geef altijd een goed advies mee hoe jij jouw haar thuis het beste kunt stylen.     

HARM

 

Ik heb 8 jaar ervaring in het kappersvak. Ik werk met veel plezier in beide filialen, waardoor ik er zoveel mogelijk voor de klanten kan zijn. Mijn specialiteiten zijn lang haar behandelingen, opsteken, vlechten, highlighten, kleurtechnieken en knippen. Ook geef ik vlechtworkshops in beide salons.  

ZOWI

 

Ik werk op woensdagochtend, vrijdag en zaterdag in Dreumel. Mijn prioriteit is een luisterend oor te zijn en, met geduld en aandacht voor de klant, het mooiste eindresultaat te behalen. Goede service, een ontspannen sfeer en natuurlijk  een heerlijk kopje koffie/cappuccino of thee zorgen voor een warme en welkome omgeving. Dat is waar ik voor sta!     

winanda 

 

Ik ben graag creatief met knippen en kleuren. Mijn specialiteiten zijn de gobal curl krul knip techniek, kleuren, opsteken en vlechten. Ik vind het leuk als mensen iets met hun haar durven te doen zodat ik de nieuwste trend, styling en kleurtechnieken kan gebruiken. Samen met Zowi geef ik vlechtworkshops. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ben ik in Druten aanwezig.

NATASJA

 

Ik neem alle tijd en aandacht voor mijn klanten. Iedereen is uniek, ik help jou met het kiezen van een  kapsel dat bij jou en jouw haar past. Een persoonlijk advies en een goede coupe, die je thuis ook gemakkelijk in model kunt brengen. Ik zet graag net even dat stapje extra, zodat mijn klanten blij en tevreden de salon verlaten. Ik ben op vrijdag en zaterdag in Druten aanwezig.               

SANDRA

 

Ik ben gespecialiseerd in Sunglitz, een kleurbehandeling om het haar op te lichten met zijde en plantaardige extracten. Ik vind kwaliteit van het haar belangrijk, daarom werk ik graag met de Keratine Healing oil producten van L’Anza. Kuurbehandelingen, hoofdhuidmassages en een goed advies voor het mooiste haar, daar ga ik voor! Ik sta in Druten op woensdag en donderdag in de avond, op vrijdag de middag en avond.    

 

TOOS

 

Schoonheidsspecialiste, visagiste. Voor schoonheidsbehandelingen, make-up en advies kunt u bij mij een afspraak boeken. Ook voor de metamorfoses, en make-up workshops kunt u naar Jacqueline vragen. 

JACQUELINE