The L'ANZA Story

Al meer dan 35 jaar is L’ANZA pionier in de meest moderne en geavanceerde technologieën in de professionele haarverzorging. Van verzorging tot kleur, L’ANZA gebruikt de meest geavanceerde ingrediëntentechnologie, perfect in balans met uit het wild geoogste botanische extracten en krachtige actieve werkstoffen om het haar te repareren, te verzegelen en te beschermen. We hebben een reputatie opgebouwd voor het maken van uitzonderlijke producten die worden geprezen om hun onovertroffen prestaties.

Gezond haar is de basis voor een mooie stijl. Ongeacht het type of de textuur, L’ANZA Healing Hair Care biedt de producten om zelfs uw meest ambitieuze haardoelen te bereiken. Healing Hair Color biedt het volledige gamma haarkleuringen; van Permanente, Demi Permanente tot Semi Permanente haarkleuringen voor de mooiste natuurtinten en waarmee ook alle trendkleuren van het seizoen binnen uw handbereik liggen.

INNOVATIVE TECHNOLOGY

L’ANZA werd geïntroduceerd in de kappersindustrie als één van de eerste professionele haarverzorgingsmerken dat specifiek is ontworpen om aan alle individuele haarbehoeften te voldoen.

LUXURIOUS, SUSTAINABLE INGREDIENTS

L’ANZA besteedt buitengewone zorg aan het handmatig selecteren van de beste botanische ingrediënten die geoogst worden uit duurzame oerwouden en bossen over de hele wereld.

HIGH FASHION RESULTS

L’ANZA heeft de reputatie opgebouwd van de kwalitatief hoogwaardigste en de best presterende producten in de haarverzorgingsindustrie. Er wordt vaak gezegd dat mensen die LANZA gebruiken, nooit meer iets anders willen.

Our mission

L’ANZA’s B.I.G. missie is het creëren van een community die mensen ondersteunt om in zichzelf te geloven, te inspireren en om hun dromen achterna te gaan waarmee deze een bijdrage leveren aan de groei van de hele gemeenschap.

BELIEVE
L’ANZA streeft ernaar een stimulator te zijn voor stylisten, trainers en consumenten om te geloven in hun eigen visie van een mooiere wereld.
INSPIRE
De producten, tools en technologieën van L’ANZA inspireren, bieden expertise en vertrouwen aan eenieder om zodoende hun dromen te kunnen bereiken.
GROW
L’ANZA staat voor een mooiere en betere wereld middels schoonheid en stimuleert ieders dromen en het vermogen hiervan om de omgeving positief te beïnvloeden.

Afspraak maken